🚛 Vásárolj 18.000 Ft felett és INGYEN kiszállítjuk a rendelésed!

Ugrás a tartalomra

Összetevő

Kapril- / kaprinsav-triglicerid

Jótékony hatások

Natural

Ez a kozmetikumokban, különösen a sminktermékekben széles körben használt triglicerid lágyít és kondicionál, így a bőrt simává és rugalmassá varázsolja. Sűrítő hatásának köszönhetően segítség a pucér és öntartósító termékek készítésében is.

A röviden glicerideknek (más néven acil-glicerolok) nevezett vegyületek a természetben is előfordulnak. Egy glicerolmolekulából, valamint egy vagy több zsírsavból épülnek fel - a trigliceridek esetében ez például három zsírsavat jelent. Ezek a lipidek közé tartozó vegyületek létfontosságúak, változatosságuknak köszönhetően pedig számos ipar előszeretettel használja őket. A szépségiparban is nagy becsben tartják őket, mivel jótékony hatással vannak a hajra és a bőrre is, valamint azért, mivel a segítségükkel hatékony és kívánt állagú termékek készíthetők.

A Lush által használt kapril- / kaprinsav-triglicerid kókuszolajból készül.

Kezdőlap - Kapril- / kaprinsav-triglicerid

Copyright © 1995–2022 Lush Retail Ltd.