🚛 Vásárolj 20.000 Ft felett és INGYEN kiszállítjuk a rendelésed!

Ugrás a tartalomra

Összetevő

Marulaolaj

Sclerocarya Birrea

Jótékony hatások

Natural

A hidratáló, mégis nagyon könnyű marulaolajat gyorsan magába szívja a bőr. Gazdag antioxidáns vegyületekben és aminosavakban, melyek simává, ruganyossá és ragyogóvá teszik.

A marulafa (Sclerocarya birrea) Dél- és Nyugat-Afrikában őshonos. A fa gyümölcsei és levelei igen népszerűek az elefánthoz és a zsiráfhoz hasonló magas állatok körében, az ember azonban a fa minden egyes részét képes hasznosítani. A leveleket és a kérget hagyományosan gyógyításra használják, a törzs rostjaiból kiváló kötél fonható, az apró gyümölcsök ehetők vagy ital készíthető belőlük, magvaikat pedig kozmetikai olaj préselhető. Régészeti kutatások már Kr. e. 10.000 előttről is találtak a marulagyümölcs fogyasztására utaló jeleket.

A marulaolaj igen gazdag antioxidáns C- és E-vitaminokban, valamint olyan aminosavakban, mint az L-arginin és a glutaminsav. Ezekről úgy tartják, hogy helyreállítják és megőrzik a bőr hidratáltságát, és csökkentik az apró vonalak és ráncok megjelenését.

Kezdőlap - Marulaolaj

Copyright © 1995–2022 Lush Retail Ltd.