🎄 Karácsonyi rendelési határidő: december 21. reggel 8 óra! 🚛 INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 18.000 Ft feletti vásárlás esetén! 

Ugrás a tartalomra

Összetevő

Pálmarózsaolaj

Cymbopogon martinii

Jótékony hatások

Natural

Az illatos pálmarózsaolaj népszerű kozmetikai összetevő, mivel csodás hatással van a bőrre: feszesíti, hidratálja, tonizálja, tisztítja és nyugtatja, illetve szabályozza a faggyútermelést. Bónuszként édesen virágos aromája oldja a stresszt és javítja a hangulatot.

A pálmarózsa (Cymbopogon martini) a perjefélék családjába tartozó fűféle. Indiában, Pakisztánban és Nepálban őshonos, de édes, rózsaillatú olaja miatt ma már világszerte termesztik. A virágok három hónap után jelennek meg, az olajat pedig a kiszárított szirmokból vonják ki.

A pálmarózsaolaj geraniolban gazdag, így hatékony rovarriasztó, gombaölő és gyulladáscsökkentő.

Kezdőlap - Pálmarózsaolaj

Copyright © 1995–2022 Lush Retail Ltd.