Vásárolj 20.000 Ft felett és INGYEN kiszállítjuk a rendelésed!

Ugrás a tartalomra

INGREDIENT

Ón-dioxid

BENEFITS

Synthetic

Az ón-oxid üvegesítő képességének köszönhetően látványos, csillámló hatást kelt.

Az ón-oxid számos csillogó Lush-termékben megtalálható a PET-mentes csillám részeként. Kozmetikai célú felhasználását hivatalosan is biztonságosnak nyilvánították. Az ásványt pigmentekkel, szintetikus fluorflogopittal vagy kálcium-nátrium-boroszilikáttal préselik a különböző színek és hatások elérése érdekében.

Az ón-oxid egy szervetlen vegyület, mely a kassziterit (ónkő) nevű ásványból származik. Neve a görög "kassíteros" szóból származik, mely az Európa nyugati partjainál található, egykor Kassziteridák néven ismert szigetcsoportra utal - innen szállították Európa más részeibe az ónt a bronzkorban.

Kezdőlap - Ón-dioxid

Copyright © 1995–2021 Lush Retail Ltd.