UWAGA KOCHANI! 馃摚 Z powodu dni wolnych w naszym centrum wysy艂kowym, zam贸wienia z艂o偶one 4 lipca po godzinie 15:00 oraz 5 i 6 lipca b臋d膮 wys艂ane dopiero 7 lipca. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia! 鈾ワ笍

Przejd藕 do tre艣ci
Cinnamomum zeylanicum Bark Oil (Olejek z Kory Cynamonowca)

Sk艂adnik

Cinnamomum zeylanicum Bark Oil (Olejek z Kory Cynamonowca)

Cinnamomum zeylanicum

Korzy艣ci

Natural

Cynamon jest stosowany jako 艣rodek aromatyzuj膮cy do 偶ywno艣ci, znalaz艂 r贸wnie偶 zastosowanie w produktach do higieny jamy ustnej i kosmetykach. Ma charakterystyczny korzenny, intensywnie rozgrzewaj膮cy i lekko s艂odki smak.聽

Ta staro偶ytna przyprawa pochodzi z wewn臋trznej kory tropikalnego, wiecznie zielonego gatunku ro艣liny z rodziny wawrzynowatych. Pochodzi z Indii i Sri Lanki i r贸偶ni si臋 od kasji lub cynamonu chi艅skiego.

Jest dobrym zio艂em oczyszczaj膮cym, ma silne w艂a艣ciwo艣ci antyseptyczne, a jego zmys艂owy aromat dzia艂a jak afrodyzjak.

Strona g艂贸wna - Cinnamomum zeylanicum Bark Oil (Olejek z Kory Cynamonowca)

Copyright 漏 1995鈥2022 Lush Retail Ltd.