Vásárolj 20.000 Ft felett és INGYEN kiszállítjuk a rendelésed!

Ugrás a tartalomra
Tragantgumi

INGREDIENT

Tragantgumi

Astragalus gummifer

BENEFITS

Natural

A tragantgumi természetes kötőanyag, mely segít összetartani más összetevőket. Vízzel találkozva enyhén megduzzad és puha, gélszerű állagot kap, amely nyugtatja a bőrt.

A tragant a csüdfüvek nemzetségébe tartozó növények egy csoportja, melyeket az általuk kiválasztott gumiért termesztenek. A gyártáshoz leggyakrabban használt Astragalus gummiferfajta Nyugat-Ázsiában őshonos. A gumi olyan gyantás nedv, mely bizonyos típusú növények (általában a pillangósvirágúak családja) sérülés hatására választanak ki. Úgy működik, mint egy védelmi rendszer, egy kötés, ami megakadályozza a kiszáradást, a gyulladást, illetve a rovarok rágcsálását. Évszázadok óta gyűjtik be és használják a kozmetikumokban, füstölőkben és a gyógyításban. Legnépszerűbb fajtája a gumiarábikum.

Kezdőlap - Tragantgumi

Copyright © 1995–2021 Lush Retail Ltd.